Svenska FN-förbundet

Minnesgåva


En minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av en närstående. Gåvan bidrar till arbetet med hållbar utveckling, fred och säkerhet och mänskliga rättigheter. Tillsammans arbetar vi för en bättre värld.

Vi har olika gåvobevis, kopplade till våra projekt, som du kan beställa från oss. Välj vilket ändamål du vill att gåvan ska gå till så skickar vi gåvobeviset digitalt till dig som du själv kan skriva ut. Vi kan även skriva ut gåvobeviset och skicka det direkt till mottagaren enligt dina önskemål.

Tänk på att det kan ta någon dag extra att få hem ett utskrivet gåvobevis i samband med helgdagar. Beställer du ett digitalt gåvobevis landar det i din inkorg direkt.

Om du undrar något går det bra att höra av dig till info@fn.seEn minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av en närstående. Gåvan bidrar till arbetet med hållbar utveckling, fred och säkerhet och mänskliga rättigheter. Tillsammans arbetar vi för en bättre värld.

Vi har fyra olika gåvobevis, kopplade till våra projekt, som du kan beställa från oss. Välj vilket ändamål du vill att gåvan ska gå till så skickar vi gåvobeviset digitalt till dig som du själv kan skriva ut. Vi kan även skriva ut gåvobeviset och skicka det direkt till mottagaren enligt dina önskemål.

Tänk på att det kan ta någon dag extra att få hem ett utskrivet gåvobevis i samband med helgdagar. Beställer du ett digitalt gåvobevis kan du ladda ner det direkt efter betalning.

Om du undrar något går det bra att höra av dig till info@fn.seVälj motiv


Jag vill hedra
Min gåva


SEK


RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Mina uppgifter


ÅÅÅÅMMDD-NNNN

Annan mottagareKONTAKT
SVENSKA FN-FÖRBUNDET
United Nations Association of Sweden
Org.nr: 802000–9232